luni, 27 mai 2013

Template Centralizator concediu 2013 - 2050

Buna,


In urma cu cateva luni v-am impartasit un fisier in care va puteti centraliza concediile. M-am bucurat foarte tare cand am primit o propunere de imbunatatire a fisierului:

ati facut o treaba pe cat de utila, pe atat de frumoasa,totusi, ca sa fie cu adevarat util, acest fisier ar mai avea nevoie de ceva. hint: sa se poata adapta foarte usor trecerii timpului (2014, 2015, etc)
in rest e perfect, multumim.

M-am gandit la aceasta modificare de atunci si zilele trecute am si realizat-o :D.

Pentru ca modalitatea de completare a centralizatorului a ramas aceeasi nu o sa mai revin pe acest subiect, dar o sa ma concentrez pe modificarile pe care le-am realizat.

  •  Selector an 
 Am adaugat o lista derulanta pentru a selecta anul pe care se doreste centralizarea informatiilor.


Varianta aceasta a fisierului poate fi folosite pentru perioada 2013 - 2050.

  • Tabel zile libere variabile
Principala problema in realizarea unui fisier care sa poate fi folosit an de an au fost aceste zile libere legale care nu au data fixa. Astfel am putut sa gasesc informatii despre Paste si Rusalii pana in 2050.


  •   Tabel zile libere fixe

Am adaugat un tabel in care sunt zilele liberele legale care au data fixa. Daca pe viitor se hotarasc si altele se pot adauga in acest tabel, iar respectivele zile se vor afisa in calendarul din sheet-ul de centralizare.
Daca acest fisier ti se pare interesat poti sa il downloadezi de la urmatorul link: model centralizator concedii 2013-2050.xlsx.

Astept in partea de comentarii feedbackul si sugestiile voastre cu privire la acest fisier.

1 comentarii: